ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Νομίζω ότι το σενάριο κάτι μου θυμίζει… Μήπως είναι “κλεμμένο”??

Όχι βέβαια! 🙂 Το “Επτά Κλειδιά” είναι καθαρά δημιουργία της σεναριογράφου Πέρσας Τσονάτου και αποτελεί μια διαδραστική σειρά μυστηρίου με μεταφυσική διάσταση.

Οκ. Όταν λες μεταφυσική διάσταση τι εννοείς?

Υπάρχει ένα μυστήριο σχετικά με τον αριθμό επτά, ο οποίος παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στις ζωές των χαρακτήρων. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τι σημαίνει και για ποιο λόγο τον συναντάνε σχεδόν παντού… Κάποια πράγματα τελικά ίσως να μην είναι τόσο τυχαία όσο νόμιζαν…

Ωραία. Μέχρι εδώ το’ χω! Το διαδραστική σειρά τι πάει να πει?

Κατ’ αρχήν σημαίνει πως το σενάριο θα διαμορφωθεί αρχικά από όλους εσάς και στην πορεία θα επηρεάζεται άμεσα από την συμμετοχή και τις απόψεις των τηλεθεατών, οι οποίοι θα μπορούν να ψηφίσουν τον αγαπημένο τους χαρακτήρα.

Πριν την προβολή της σειράς και κατά τη διάρκεια της θα υπάρχουν διάφορα
projects μέσω των οποίων θα μπορείτε να συμμετέχετε ενεργά στην πλοκή της…

Καλό! Για πες, τι ακριβώς θα είναι αυτά τα projects?

Όλα τα projects θα έχουνε στόχο την ανάδειξη της δική σας δημιουργικότητας και των καλλιτεχνικών σας δεξιοτήτων μέσα από μια διασκεδαστική και συναρπαστική διαδικασία.

Το όραμα μας είναι να φέρουμε τον φανταστικό κόσμο της τηλεόρασης μέσα στην πραγματικότητα σας και παράλληλα να μεταφέρουμε εσάς στην τηλεόραση.

Αν αναρωτιέστε πως θα γίνει αυτό…ενδεικτικά αναφέρουμε ότι θα πραγματοποιηθούν projects για την παρουσία σας στην σειρά, διαδικτυακές εκπομπές σχολιασμού που θα παρουσιάζετε εσείς, διαγωνισμοί, ψηφοφορίες και ένα διαδικτυακό interactive παιχνίδι μέσω του οποίου θα μπορείτε να αλληλεπιδράτε με τους ηθοποιούς της σειράς !

Ναι, αλλά εγώ δεν μένω Αθήνα! Πως θα συμμετέχω?

Όσοι θέλουν να πάρουν μέρος στο casting θα πρέπει να έχουν βάση τους την Αθήνα οπού θα γίνουν τα γυρίσματα. Όμως σε όλα τα υπόλοιπα projects μπορούν να συμμετέχουν όσοι το επιθυμούν από οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας ή του εξωτερικού.

Τέλεια! Που δηλώνω συμμετοχή?
Σήμερα ανανεώνουμε το blog μας με νέες σελίδες οπού θα περιγράφεται αναλυτικά η διαδικασία για τις αιτήσεις συμμετοχής. Ενημερώνουμε όσους μας έχουν στείλει ήδη mail, πως τα έχουμε λάβει αλλά θα σας παρακαλούσαμε να ακολουθήσετε την διαδικασία που σε λίγο θα ανεβάσουμε για να μπορέσουμε να οργανωθούμε καλύτερα.

Τα σπάτε! Και κάτι τελευταίο, που είπες ότι θα παίζεται?

Αυτή τη στιγμή γίνονται συζητήσεις με κάποιο μεγάλο κανάλι, αλλά δεν μπορούμε να σας πούμε ακόμη περισσότερα. Σύντομα θα μάθετε!

Advertisements