ΜΕΛΗ

Αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα projects μας, μπορείτε να γίνετε μέλη στο blog κάνοντας κλικ στο κουμπί “sign me up” που υπάρχει δεξιά στην σελίδα μας. Έτσι θα λαμβάνετε mail όποτε κάνουμε μια καινούρια ανάρτηση σχετικά με την πορεία και την εξέλιξη της σειράς “ Επτά Κλειδιά”. Ενημερώσεις ως μέλη μπορείτε επίσης να λαμβάνετε από την επίσημη σελίδα μας στο facebook και στο twitter.

Σας θυμίζουμε πως όλα τα projects θα έχουνε στόχο την ανάδειξη της δική σας δημιουργικότητας και των καλλιτεχνικών σας δεξιοτήτων μέσα από μια διασκεδαστική και συναρπαστική διαδικασία.

Το όραμα μας είναι να φέρουμε τον φανταστικό κόσμο της τηλεόρασης μέσα στην πραγματικότητα σας και παράλληλα να μεταφέρουμε εσάς στην τηλεόραση.
Αν αναρωτιέστε πως θα γίνει αυτό…ενδεικτικά αναφέρουμε ότι θα πραγματοποιηθούν projects για την παρουσία σας στην σειρά, διαδικτυακές εκπομπές σχολιασμού που θα παρουσιάζετε εσείς, διαγωνισμοί, ψηφοφορίες και ένα διαδικτυακό interactive παιχνίδι μέσω του οποίου θα μπορείτε να αλληλεπιδράτε με τους ηθοποιούς της σειράς !

Advertisements