ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Έφη Κεραμιδά

Ψυχολόγος – Σύμβουλος Ανθρωπίνων, Κοινωνικών και Εργασιακών Σχέσεων, NLP – Life Coaching.

Σπούδασε ψυχολογία και θέατρο στο Hunter College of CUNY στη Νέα Υόρκη. Πήρε Master’s Degree από το Long Island University στη Νέα Υόρκη και Μεταπτυχιακό από το Πάντειο Πανεπιστήμιο στην Ψυχολογία με την Φωτεινή Τσαλίκογλου, την Μίκα Χαρίτου – Φατούρου κά.

Εξειδικεύτηκε στο NLP στην Αθήνα και στο Life Coaching στην Αγγλία. Εργάζεται στην Τηλεόραση τα τελευταία 17 χρόνια. Έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες του Ελληνικού και Διεθνή χώρου καθώς επίσης και με εξέχουσες προσωπικότητες του θεάματος.

Το προσωπικό της blog : effiekeramida

 

Προσοχή : Η κ. Έφη Κεραμιδά εκτός από την συνεργασία της με τους συντελεστές των Επτά Κλειδιών στο σεναριακό κομμάτι για την ψυχολογική προσέγγιση των επτά πρωταγωνιστών, υποδύεται στην έναρξη του παιχνιδιού εναλλακτικής πραγματικότητας την ψυχολόγο ενός χαρακτήρα της σειράς. Οι διάλογοι και οι πληροφορίες που προκύπτουν από την μεταξύ τους διάδραση μέσα στα επίσημα κανάλια μας (πχ facebook) έχουν σκοπό την υποστήριξη και εξέλιξη του παιχνιδιού και μόνο. Διαβάστε τους όρους χρήσης του blog και τις λεπτομέρειες για το παιχνίδι κάτω δεξιά.
Advertisements