ΑΡΙΘΜΟΣ 7

Στη σειρά “Επτά Κλειδιά” υπάρχει ένα μυστήριο σχετικά με τον αριθμό επτά, ο οποίος παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στις ζωές των χαρακτήρων. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τι σημαίνει και για ποιο λόγο τον συναντάνε σχεδόν παντού… Κάποια πράγματα τελικά ίσως να μην είναι τόσο τυχαία όσο νόμιζαν…

Μας ενδιαφέρουν οι δικές σας γνώσεις και απόψεις για τον αριθμό 7. Μπορείτε αν θέλετε να μας τις στείλετε, όπως επίσης και να μας προτείνετε ιδέες που θα μπορούσαν να εφαρμοστούν στο σενάριο και στα διάφορα projects που ετοιμάζουμε.

Θυμίζουμε για άλλη μια φορά πως η σειρά είναι διαδραστική. Οι δικές σας ιδέες είναι αυτές που θα την διαμορφώσουν και θα της δώσουν την τροπή που σας αρέσει.

Αν λοιπόν, θέλετε να συμμετέχετε σε αυτό, στείλτε μας mail στο eptakleidia@yahoo.com με θέμα ΑΡΙΘΜΟΣ 7. Μπορείτε να συμπεριλάβετε στο μήνυμα σας το ονοματεπώνυμο/ είτε το ψευδώνυμο σας και -αν έχετε- ένα link προς κάποιο δημόσιο προφιλ σας (πχ facebook, blog, forum, κτλ)

Εμείς θα δημοσιεύσουμε στο blog μας το άρθρο σας, το οποίο θα μπορούν οι επισκέπτες και τα μέλη μας να ψηφίσουν εάν τους αρέσει.

Advertisements