ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΕΛΟΝΗΣ

Εναλλακτική πραγματικότητα.. Το παιχνίδι γίνεται αλήθεια κι η αλήθεια μπορεί να γίνει παιχνίδι. Εσείς είστε οι δημιουργοί των όσων διαδραματίζονται…μεταφέρεστε μέσα στην οθόνη…κι οι χαρακτήρες μεταφέρονται έξω από αυτήν…Τώρα, μπορείτε να αλληλεπιδράσετε με εκείνους..να τους αφήσετε να σας οδηγήσουν…ή να τους οδηγήσετε εσείς…

Ιωάννης Βελόνης.
Χαρακτήρας της σειράς. Χαρακτήρας του παιχνιδιού.
Δρα μόνος του. Κινείται μέσα στα κοινωνικά δίκτυα και διαδίδει ότι γνωρίζει πληροφορίες για τον φόνο. Είναι άγνωστος σε όλους εκτός από την ψυχολόγο. Εκείνη δεν μπορεί να αποκαλύψει το ιστορικό του. Κανείς μας δεν μπορεί να τον ελέγξει. Απαντά μόνο όταν θέλει. Είναι ψυχρός, μοναχικός και απότομος. Πάντα απόλυτος. Λέει λίγα και υπονοεί πολλά. Εμφανίζεται τις στιγμές που κανείς δεν τον περιμένει. Είναι πάντα εκεί και παρακολουθεί. Τι είναι αυτό που γνωρίζει? Τι εννοεί με τους γρίφους του? Ποιος είναι τελικά ο Ιωάννης Βελόνης?

Μπορείς να συλλέξεις τα στοιχεία που δίνει? Συγκέντρωσε εδώ ότι πιστεύεις ότι μπορεί να βοηθήσει στην επίλυση του μυστηρίου. Status, σχόλια, links, τραγούδια…όλα όσα πιστεύεις ότι περιέχουν στοιχεία για εκείνον, το παρελθόν του και τον φόνο. Οι γρίφοι του είναι διάσπαρτοι. Κάποιοι έχουν σκοπό να σε παραπλανήσουν. Είναι έξυπνος. Γνωρίζει ότι ψάχνεις. Ψάξε την αλήθεια, αναζήτησε την ανάμεσα σε φίλους, σε γνωστούς και άγνωστους.  Μπορείς να τον επηρεάσεις, μπορείς να τον βοηθήσεις, μπορείς να τον προκαλέσεις..Κι ίσως μπορείς να τον σταματήσεις. Θυμήσου όμως…πάντα σε παρακολουθεί.

(Προσοχή : Διαβάστε τους όρους χρήσης του blog και τις λεπτομέρειες για το παιχνίδι κάτω δεξιά)
Advertisements

59 Responses to ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΕΛΟΝΗΣ

 1. Amanda Spark says:

  Δεν εμπιστεύομαι κανέναν. Με έχετε αδικήσει όλοι. Θα σας δείξω όμως τι μπορώ να κάνω. Μέσα σε τοίχους στέκομαι. Τα ίδια πάντα λέω. Όλοι θα έρθετε. Είμαι η φωνή που δεν ακούτε. Είμαι η φωνή που μιλάτε. Δεν φαίνομαι. Υπάρχω. Κι όταν δεν υπάρ…χω φαίνομαι. Απάντηση απ’τα χείλη μου κανείς δεν θα πάρει. Ποτέ δεν είναι απλά ένα παιχνίδι. Μέσα σας έχω κρυφτεί. Meme… mind… Ό,τι σου λέω τρεις φορές είναι αλήθεια.
  Μη με φοβάσαι….μη με φοβάσαι…κι αν είμαι ροκ… Στους στίχους κρύβονται αλήθειες. Στις αλήθειες κρύβονται στίχοι. νύχτες αγρύπνιας, να με θυμάσαι…
  anafranil και triptizol .. Το μόνον φάρμακον των δυστυχών είν’ η ελπίς… “τώρα παίρνουν χάπια και οινόπνευμα να κοιμηθούν αλλά βλέπουν όνειρα και δεν κοιμούνται….” Συ είσαι το μαχαίρι, συ και η πληγή. ……. Εξάρχεια.
  Είμαι παλιάνθρωπος
  είμαι υπάνθρωπος
  αντικοινωνικός
  και άρρωστη σχιζοφρενοβλαβίωση.


  Με κατατάξατε
  σε ταξινόμηση
  για λοβοτόμηση
  και επαναδιάρθρωση των σκέψεων.

  Κυρίως όταν σας μιλώ
  πως δε χρειάζομαι γιατρό
  κι ο παλαβός δεν είμ’ εγώ….γελάτε!

  Κάποιος εκεί έξω με αντιγράφει…Κάποιος θέλει να γίνει Ιωάννης στην θέση του Ιωάννη.. Δεν θα αφήσω να συμβεί κάτι τέτοιο. Να δούμε ποιος θα φτάσει πρώτος στα κανάλια.. Να δούμε ποιος ξέρει. Τα διάβασα όλα! ΟΛΑ! Δεν είμαι φίλος σας. Κυνηγάω… το δίκαιο. Η δικαιοσύνη θα λάμψει προσεχώς! Μην ενοχλήστε. Όλα είναι ατμός! Χαλαρά και think positive! I am watching you.
  Την σωστή στιγμή, στον σωστό χρόνο. Τότε μόνο. Θάλεια μιλώ κι ακούς. Κι όταν δεν μιλώ, πάλι ακούς. Απάντηση απ’τα χείλη μου κανείς δεν θα πάρει. Ποτέ δεν είναι απλά ένα παιχνίδι. Μέσα σας έχω κρυφτεί…. Όλοι θα έρθετε. Είμαι η φωνή που δεν ακούτε. Είμαι η φωνή που μιλάτε. Δεν φαίνομαι. Υπάρχω. Κι όταν δεν υπάρχω φαίνομαι. Δεν μπορώ να πω περισσότερα. Οι φωνές δεν μ’αφήνουν.
  Σας τσάκωσα! Είπαμε….σας παρακολουθώ…Όσο και να με λασπολογείτε εγώ θα βρω το δίκιο μου!
  Πόσο αδικημένος νιώθω…Πόσο… Δεν έχετε βγάλει ακόμη τα μηνύματα κυρία Τσονάτου ε? Χα…χα…χα… Τα κρατάω όλα στο αρχείο μου… Φάρμακα? Ποια φάρμακα? Όχι δεν ξαναπαίρνω τίποτα! Δεν θα μου κλείσετε εσείς το στόμα τώρα που ξέρω τα πάντα! Και όσο για αυτούς που με αντιγράφουν και λένε ότι λέω? Χα…χα…χα! Θα έρθει και η σειρά τους! Προσεχώς! ΕΠΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ
  Σύντομα θα αποκαλύψω σε όλα τα MME και Blogs την αλήθεια για τα Επτά Κλειδιά…. Χα…χα…χα…Δεν ξέρετε καν ποιος είμαι…Κυκλοφορώ ανάμεσα σας με όσα προφίλ διαθέτω…Και πιστέψτε με διαθέτω πολλά. Τι θα κάνετε λοιπόν κυρία Τσονάτου…Πως θα με σταματήσετε τώρα που κρατάω τα μαιλ σας με το βασικό σενάριο στα χέρια μου? Χα…χα….χα…

  Αριστερά..Η σκιά. Της. Εκείνη. Κοιτά. To Facebook δεν με αφήνει να γίνω φίλος με τον μοναδικό μου φίλο! … Χρυσό. Σε μαύρο πάνω. Το άσπρο πάντα εκεί. Κανείς άλλος δεν μπορεί να ανοίξει…. ακούτε? Γελάει στον ύπνο μου. 5mg… Ποτέ ξανά.
  where m…y spark is…here….here…here… Ζωή δώσε μου. Ζωή πήρα. Περιμένω την πνοή σου. Μαριονέτα χωρίς κλωστή. Ακούς το χειροκρότημα?

  Καστανά τα θυμάμαι. Τα δικά σου. Και των άλλων…ξέρουν άραγε πόσοι είναι? Αν είναι 6 είσαι η έβδομη.. Ποιος ξέρει να μετρά σωστά?
  Εξομολογήσεις. Έφυγε. Πέθανε στα χέρια μου. Με κυνηγάνε. Φεύγω. Ποτέ δεν φτάνω. Στις φωτογραφίες είναι πάντα μισή. Σκιά. Κοιτά. Την ακούτε? Γελάει στον ύπνο μου. 5mg… Ποτέ ξανά. Δεν υπάρχουν ψέμματα. Υπάρχουν μισές αλήθειες… Εδώ είμαι. Περιμένω.
  Ρωτάτε ε? Σε κανέναν δεν απαντάω…Αν δεν ακούσω την σωστή πρόταση μην περιμένετε ούτε λέξη από μένα..

  Δεν είναι της μοίρας τους να λυθούν όλοι οι γρίφοι. Κάποιοι υπάρχουν για να δείξουν τον δρόμο. Κι όταν πατήσεις το πόδι στον σωστό δρόμο όλα αλλάζουν. Καλώς ήρθατε στον κόσμο μου. Ξέρω…..Και σε λίγο θα μάθουν όλοι. Προσεχώς…

  Κουράζουν οι σιωπές. Οι ξεκούραστοι επιμένουν. Θα κουραστούν κι εκείνοι. Όσοι επιμείνουν θα ανοίξουν την Πόρτα. Ο κόσμος μου. Οικοδεσπότης της θάλασσας, οικοδεσπότης του ανέμου, οικοδεσπότης της Πανσέληνου. Αν βρεις, να λαξεύσεις. Χάνονται εύκολα τα λόγια. Να λαξεύσεις αλήθειες. Να μείνουν. Να δουν. Να μείνουν. Φανερά. Τα φανερά πάντα είναι κρυφά.

  Τραγούδια

  Αρλέτα ο Λύκος
  Magic de Spell Εμένα Οι Φίλοι Μου
  Νικόλας Άσιμος Σχιζοφρενοβλανιωση
  Παπακωνσταντίνου Και αν είμαι Ροκ…

  Έχει επισημάνει φωτογραφίες που μπορείτε να δείτε στο f/b στον τοίχο από το profile του και στον τοίχο από τα 7 κλειδιά

 2. ΠΩΡΘΟΣ says:

  Κι αν μας ρημάξανε χίλια νυστέρια…
  Οι συλλέκτες στοιχείων να καταγράψουν πιθανή ηλικία του φίλου μας. Προκύπτει.

  “Σα βγείς στο πηγαιμό για την Ιθάκη να εύχεσαι να είναι μακρύς ο δρόμος γεμάτος περιπέτειες, γεμάτος γνώσεις…”
  και αν φτωχική τη βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε…
  Ζωή δώσε μου. Ζωή πήρα. Περιμένω την πνοή σου. Μαριονέτα χωρίς κλωστή. Ακούς το χειροκρότημα?
  Eίσ’ αδύνατος

  πνοή (η δούλη των ελαφροτέρων

  μεταβολών της ατμοσφαίρας) ήτις

  την κατοικίαν εν η διαμένεις

  ως τύραννος ανηλεώς μαστίζεις. Κ.Κ
  Το μόνον φάρμακον των δυστυχών
  είν’ η ελπίς…
  Περιμένω
  εσένα.Τα λόγια σου.Την σιωπή σου.Έλα.
  Χρυσό. Σε μαύρο πάνω. Το άσπρο πάντα εκεί. Κανείς άλλος δεν μπορεί να ανοίξει.
  Συ είσαι το μαχαίρι, συ και η πληγή.
  Για σένα έχω μιλήσει σε καιρούς παλιούς με σοφές παραμάνες και μ’ αντάρτες απόμαχους. Από τι να ‘ναι που έχεις τη θλίψη του αγριμιού, την ανταύγεια στο πρόσωπο του νερού του τρεμάμενου.
  Για σένα μόνο δέχτηκε ο Θεός να μου οδηγεί το χέρι.
  Φτάνω στον ουρανό μ’ακούτε? Νιώθω! Ξέρω! Σας πετάω το γάντι και γελάω. Προκαλώ σας.
  Την ακούω τις νύχτες. Φωνάζει να ανέβω στο σπίτι. Νύχτωσε λέει. Νύχτωσε. Μαμά παίζω ακόμη. Δεν χτύπησα μαμά. Μαμάα…Μαμά δεν βρίσκω την μπάλα. Θέλει να ανέβω πάνω. Δεν μπορώ ρε! Δεν μ’ακούτε? Δεν μπορώ!!! Τραγουδάει νανουρίσματα στο μπαλκόνι και κλαίει. Που είναι??????? Πως να φτάσω εκεί?
  Ο ψαράς που ανέβασε κι έριξε πάλι πίσω στους καιρούς τον Παράδεισο!
  Μιλώ πάντα την αλήθεια. Μάθε τι είναι ψέμα για να ακούς.
  Το νετρόνιο συμμετέχει σε ασθενείς πυρηνικές αλληλεπιδράσεις όπου μετατρέπεται σε πρωτόνιο και ταυτόχρονα παράγεται ένα ηλεκτρόνιο και ένα αντινετρίνο του ηλεκτρονίου. Αυτό γίνεται στη διάσπαση βήτα και συμβαίνει για να “αποφορτιστεί” κάποιος ατομικός πυρήνας από την παρουσία πολλών πρωτονίων των οποίων η αμοιβαία απώθηση λόγω ηλεκτρικού φορτίου καθιστά τον πυρήνα ασταθή.
  Διαβάζω. Το εγχειρίδιο του πολεμιστή του φωτός. Σελίδα 61.
  Κοιμάστε εδώ μέσα….Ήσυχα….ήσυχα…..Εγώ διαβάζω. Το είπα και πριν. Διαβάστε κι εσείς….
  Η πίστη σου με δυναμώνει.

  Σηκώνω ξέρεις τους ώμους… μ’αφήνεις να παίζω ελεύθερος στην αυλή σου. Δεν φοβάσαι το σκοτάδι μου? Ξεκίνα. Έχω ήδη φτάσει στην πρώτη στροφή. Ξεκίνα λοιπόν. Φύσα!
  Εσύ…Ποίηση του Μαύρου Ουρανού…Το σημάδι του αλλοτινού… εσύ που ξέρεις όσα δεν φαντάστηκαν οι φόβοι μου. Συλλαβίζω το όνομα σου. Μα δεν μιλώ. Να’σαι εκεί. Θα ξέρω.
  the hiding amaranth
  Όταν έρθει ο χειμώνας πέφτει κάτω και ψοφά κι όταν έρθει καλοκαίρι ζωντανεύει και πετά.
  λάμπουν κόκκινες πιτσίλες…
  Για να βρεις, πρέπει να δεις, για να δεις, πρέπει να’ρθεις, εκεί που κατοικώ όταν μιλώ χωρίς να μιλώ. Δες, ψάξε. Στα απλά κατοικούν τα μεγάλα.
  Το κομμάτι του παζλ, δεν είναι το παζλ. Είναι κομμάτι. Στα απλά κατοικούν τα μεγάλα. Κοιτάζω. Δεν κοιτάς.
  Παίζω….Παίζεις…Παίζει…Παίζουμε…Παίζετε…Κερδίζω
  Μαύρη Πεταλούδα…
  Όποιος δε σε βλέπει ξεχνά
  Και όποιος δεν θυμάται
  μαύρο θάνατο κοιμάται
  Εσύ…Ποίηση του Μαύρου Ουρανού…Το σημάδι του αλλοτινού… εσύ που ξέρεις όσα δεν φαντάστηκαν οι φόβοι μου. Συλλαβίζω το όνομα σου. Μα δεν μιλώ. Να’σαι εκεί. Θα ξέρω
  Χωρίς άνεμο δεν σηκώνεται η άμμος απ’τη γη.
  Ο έρωτας δεν ενώνει. Χωρίζει. Πουθενά δεν θα υπάρξει φωλιά.
  Ενώνει απατηλές προσδοκίες. Χωρίζει ουσιαστικές αλήθειες
  Μελετάω. Αφουγκράζομαι. Χτίζω.
  Κλειστά μάτια. Ανοιχτό μυαλό. Κλειστά χείλη. Ανοιχτή καρδιά.
  Μετά.
  Ανοιχτά μάτια. Ανοιχτό μυαλό. Ανοιχτά χείλη. Ανοιχτή καρδιά.
  Μετά.
  Αλήθεια.
  Εκεί που χάθηκε μία ώρα, γέννησε ο ουρανός το φως. Εκεί με γέννησε η μάνα που δεν με άγγιξε ποτέ. Εκεί πέθανα χωρίς να πάψω να αναπνέω. Εκεί ανασαίνω χωρίς να ζω. Τώρα, στάχτη και ξανά. Χωρίς άνεμο δεν σηκώνεται η άμμος απ’ τη γη. Φου….
  Κόκκινο. Χωρίς αυτό δεν κουνιέμαι. Πανί ανεμίστε. Κόκκινο. Αργώ. Αλλά θα’ ρθω. Οι γρίφοι ήταν όλοι απλοί. Ποτέ δεν κοιτάξατε στα απλά. Πάντα στα σύνθετα ψάχνατε. Σε λίγο θα φανερωθώ. Πλησιάζει η στιγμή. Διαδώστε με.
  Our shadows taller than our soul.

 3. Εξαιρετική δουλειά Πόρθε! Τα συγχαρητήρια μου που τα ξετρύπωσες όλα αυτά. Η συμβολή σου στη δημιουργία του video της ανασκόπησης ήταν καθοριστική. Νομίζω σου ανήκουν τα creadits. Συνέχισε την εξαιρετική δουλειά. 1 για όλους και όλοι για τα ΕΠΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ!!!

 4. Η αλήθεια είναι στα μάτια σου μέσα. Το δάκρυ θα στην φανερώσει μόνο. Επτά Κλειδιά. Επτά πόρτες. Άνοιξαν. Και ήμουν εκεί. Ελάτε στον κόσμο μου….

 5. ΠΩΡΘΟΣ says:

  Η αλήθεια είναι στα μάτια σου μέσα. Το δάκρυ θα στην φανερώσει μόνο. Επτά Κλειδιά. Επτά πόρτες. Άνοιξαν. Και ήμουν εκεί. Ελάτε στον κόσμο μου….

 6. ΠΩΡΘΟΣ says:

  Κρατώ την ανάσα μου πίσω σας. Γυρνάτε, δεν με βλέπετε. Είμαι εκεί.

 7. ΠΩΡΘΟΣ says:

  Μεταμεσονύκτιες διαδρομές στον κόσμο μου. Καλώς ορίσατε…καλεσμένοι..της φαντασίας μου…εύχομαι η διαμονή σας εδώ….να είναι αυτό….που σας αξίζει….

 8. ΠΩΡΘΟΣ says:

  ‎* Πόλεμος. Μέσα.

 9. ΠΩΡΘΟΣ says:

  * Πόλεμος. Μέσα.
  Ο Ένοικος στο Κατώφλι.

 10. ΠΩΡΘΟΣ says:

  “- Ποια είσαι εσύ που γελάς και κλαις μέσα στα φύλλα?
  – Αχ μείνε!
  – Αν σ’ αρέσει η φωνή μου..
  – ………..
  -Χα χα χα..μιλάω..
  – Χα χα χα…γελάω..
  – Μα ποια είσαι?
  – Ποιος είσαι?
  – Με λένε Νάρκισσο. Νάρκισσο Μοναχό
  – Κι εμένα Ηχώ..
  – Είσ’ όμορφη?
  – Όμορφη..
  – Ήθελα να δω τα μάτια σου
  – Αχ τα μάτια σου..
  – Τα χείλια σου
  – Αχ τα χείλια σου..
  – Πως το πες τ’ όνομά σου?
  – Τ’ όνομά σου..
  – Είπα Νάρκισσος
  – Α, Νάρκισσος..
  – Δεν είναι και τόσο όμορφο όνομα..
  – Αχ, όμορφο όνομα..
  – Λίγο φτωχό
  – Εμένα Ηχώ..
  – Θέλω να σε ρωτήσω Ηχώ
  αν περνάει η στράτα εδώθε..
  – Εδώθε..
  – και που θα φτάσω αν την πάρω απ’ εδώ να?
  – Πουθενά..
  – Πουθενά?
  – Πουθενά
  – Παράξενο. Τρεις μέρες περπατάω
  και τώρα εσύ μου λες
  πως σταματάει η στράτα
  και πως άλλο δεν μπορώ να πάω?
  – Εγώ σ’ αγαπάω..
  Είπες μ’ αγαπάς?
  – Μ’ αγαπάς?
  – Δεν είπα τέτοιο πράγμα εγώ
  – Το πα εγώ!..
  – Και που με ξέρεις? Εγώ δε σε ξέρω..
  – Εγώ σε ξέρω!
  – Εγώ σε ξέρω μοναχά απ’ τη φωνή σου
  – Άκουσα στα λαγκάδια τη φωνή σου..
  – Χθες το βράδυ τραγούδισα μακρυά στις φτέρες
  – Σ’ άκουσα στις φτέρες..
  – Είμαι πολύ λυπημένος..
  – Λυπημένος?..
  – Θέλω να βρω κάτι που να τ’ αγαπάω..
  – Εγώ το βρήκα..σ’ αγαπάω..
  – Κανείς δεν νοιώθει μέσα μου τι νοιώθω
  – Εγώ σε νοιώθω..
  – Ό,τι αγάπησα ως τώρα, το παράτησα. Το πιστεύεις?
  Κράτησε τόσο λίγο. Τόσο λίγο!
  – Τόσο λίγο..
  – Έχω ένα μικρό δαίμονα μέσα μου
  που τα γκρεμίζει όλα, σε μια στιγμή.
  Ό,τι αγαπάω φτερουγίζει και φεύγει.
  Ότι αγγίζω χάνεται. Γι αυτό τραγουδάω τη νύχτα…
  – Σ’ άκουσα τη νύχτα..
  – …θλιμμένα..
  – Αχ να τραγούδαγες για μένα..
  – Γι αυτό περπατάω τη μέρα,
  μέχρι να λυθούν τα γόνατά μου
  και να πέσω καταγής.
  – Αχ να σ’ αγκάλιαζα στη Γης..
  – Η πρώτη μου αγάπη ήταν ένα πουλί.
  Μα σαν έμαθα το τραγούδι του το βαρέθηκα.
  Ύστερα αγάπησα μιαν όμορφη
  που η ομορφιά της μάραινε τα λουλούδια.
  Μα σαν έγινε δικιά μου τη βαρέθηκα.
  Έπειτα αγάπησα τα όμορφα λόγια,
  τα νυχτιάτικα τραγούδια και τις κρυφές σκέψεις.
  Μα κι εκείνα γρήγορα τα βαρέθηκα.
  Πέρασα πάνω απ’ όλα,
  καλπάζοντας σαν να μουνα καβάλα,
  πάνω σ’ ένα μανιασμένο άσπρο άλογο
  που όλο έτρεχε και πουθενά δε στεκόταν,
  να πάρω λίγη ανάσα και να βρω λίγη χαρά!
  – Δεν υπάρχει χαρά..
  – Αλλοίμονο αν δεν υπάρχει χαρά για μένα..
  – Ούτε για μένα..
  – Γιατί όταν γελάω γελάς και όταν κλαίω κλαις?
  – Πονάω όταν κλαις..
  – Παράξενα εσύ συμπονάς τον ξένο πόνο..
  – Πες μου τι χρώμα έχουν τα μάτια σου και τα μαλλιά σου?
  – Σαν τα δικά σου..
  – Κι η φωνή σου?
  – Σαν τη δική σου..
  – Εγώ δεν έχω ταίρι στον κόσμο να μου μοιάζει..
  Με λένε Νάρκισσο. Νάρκισσο Μοναχό.
  – Κι εμένα Ηχώ…”

 11. litsa says:

  Με ρωτάς πώς γίνηκα τρελός. Να πώς: Μια μέρα, καιρό πριν γεννηθούν πολλοί θεοί, ξύπνησα από ύπνο βαθύ και ανακάλυψα πως όλες οι μάσκες είχαν κλεφτεί. Και οι εφτά μάσκες που είχα φτιάξει και είχα φθείρει μέσα σε εφτά ζωές…

  … Για πρώτη φορά, ο ήλιος φίλησε το γυμνό μου πρόσωπο και η ψυχή μου φλογίστηκε από αγάπη για τον ήλιο και δεν ήθελα τις μάσκες μου πια τώρα. Και μέσα σε έκσταση φώναξα «ευλογημένοι οι κλέφτες που έκλεψαν τις μάσκες μου». Έτσι γίνηκα τρελός.

 12. ΠΩΡΘΟΣ says:

  Όσο και να προσπαθείς δεν θα σε καταλάβει Κανείς!
  Πάρτο απόφαση!!
  Ναι. (κι έχω το εξής σχόλιο….Μην προσπαθείς να σε καταλάβουν. Αρκεί να σε καταλαβαίνεις εσύ. Δεν υπάρχει κάνεις άλλος γύρω σου/ Δημιουργήματα της φαντασίας σου είναι. Κι εξάλλου αυτοί που μοιάζουν με ότι ονομάζουμε άνθρωπο, δεν είναι πλασμένοι για να καταλαβαίνουν… 😉

 13. ΠΩΡΘΟΣ says:

  Προσδιόρισε τι εννοείς με την λέξη άνθρωπος.

 14. ΠΩΡΘΟΣ says:

  Άνω θρώσκω

  Τι κάνεις άνω? Δεν σε καταλαβα.
  κοιτάζω πάνω

 15. ΠΩΡΘΟΣ says:

  40 Μοιάζει αλλά δεν είναι. Κι όταν είναι, μοιάζει.
  Βρες το…
  Η οφθαλμαπάτη νερού από τη ζέστη πάων στην άμμο;

 16. ΠΩΡΘΟΣ says:

  1 Είμαι ΘΕΟΣ!!!
  2 Ioannis VelonisSpark D’ Ark
  Είσαι καλήηηηη….
  3 Ioannis VelonisLitsa Sterp
  είσαι η νέα μου αγαπημένη 😛
  3 Persa Tsonatou
  ‎”Είναι διγαμία ν’ αγαπάς και να ονειρεύεσαι.” Ο.Ε.
  Ioannis Velonis love love love love διγαμία!
  Persa Tsonatou Αλήθεια???
  Ioannis Velonis yeahhhhh babyyyy
  Persa Tsonatou Τρελά κέφια Ιωάννη! Μ’ αρέσει! 🙂
  Ioannis Velonis Είμαι θεός μπειμπ! Θ Ε Ο Σ! Μπορώ να περάσω μέσα από τοίχους….
  Persa Tsonatou Ουαου!!! Θα με πάρεις και μένα μαζί???
  Ioannis Velonis Μέσα στα μάτια μου σε έχω……
  Persa Tsonatou Κράτα με, εκεί!
  4 Ioannis Velonis λεπίδα….
  Ioannis Velonis ονείρων…
  Ioannis Velonis να τα κόψω…
  Ioannis Velonis από το δέντρο…
  Ioannis Velonis των Ύπνων…
  Ioannis Velonis να τα χαρίσω…
  Ioannis Velonis σε εκείνους…
  Ioannis Velonis που δεν κοιμήθηκαν….
  Ioannis Velonis ποτέ….

 17. ΠΩΡΘΟΣ says:

  ‎7 στο 7 στις 7 ω 7 !

 18. ΠΩΡΘΟΣ says:

  Μέρες γιορτινές….με την Οικογένεια.. Τις Ρίζες μου ζητώ… Μοιάζω. Αλλά δεν είμαι. Σύντομα θα αποκαλυφτώ. (γκρεμισμένα σπίτια μέσα στο σκοτάδι…έτσι είναι η ζωή μας…μεσημέρι βράδυ….)

 19. ΠΩΡΘΟΣ says:

  Πότε είναι Παιχνίδι και πότε είναι Ζωή? Το Ονειρεύτηκες ή το Έζησες ? Πότε ξεκίνησε..
  Θυμήσου…δεν είναι ποτέ ένα απλό παιχνίδι… Πρόβα Εναλλακτικής Πραγματικότητας. Τώρα αρχίζουν τα Όμορφα. Πάμε….

 20. ΠΩΡΘΟΣ says:

  Κυρίες και κύριοι, καλώς ήρθατε άλλη μια φορά στον κόσμο που έπλασα μόνο για εσάς. Με ρωτήσατε πολλοί ποιος είναι ο λόγος ύπαρξης μου… Μα τι άλλο αγαπητοί πέρα από τον λόγο ύπαρξης όλων… Καλή σας ημέρα, και να θυμάστε, πως για τους ανθρώπους ένας απ΄τους μεγαλύτερους γρίφους είναι η ευγένεια…

 21. Spark D' Ark says:

  Ένα μέρος των unofficial videos που φτιάχτηκαν με αφορμή τους γρίφους του Ioannis Velonis για το παιχνίδι των ΕΠΤΑ ΚΛΕΙΔΙΩΝ. Στα videos μπορείτε να δείτε κάποια κομμάτια του παιχνιδιού, γρίφους του Βελόνη, και φωτογραφίες από το προφιλ της κ. Τσονάτου, που δημιουργήθηκαν ειδικά για το παιχνίδι. Τα εν λόγω videos είναι ερασσιτεχνικά και για αυτό υπολείπονται σε τεχνική, φτιάχτηκαν όμως με αγάπη για το παιχνίδι και όπως θα παρατηρήσετε βελτιώνονται τεχνικά καθώς περνάει ο καιρός.
  (Εμπνεύστρια της δημιουργίας των videos για το παιχνίδι είναι η Blacky Fos, την οποία και ευχαριστώ, καθώς χωρίς τα δικά της videos και έμπνευση κανένα από τα κάτωθι video δεν θα είχε δημιουργηθεί. Ευχαριστώ Blacky και περιμένουμε και την δική σου λίστα με τα videos)

  Τα videos παρατίθενται με χρονολογική σειρά δημιουργίας.

  1. ΕΠΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ – IOANNIS VELONIS – ΤΗΕ ICICLE GAME
  (music: tori amos: icicle)

  περιλαμβάνει φωτογραφίες και γρίφους από τη μέχρι τότε εξέλιξη του παιχνιδιού

  2. ΕΠΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ – IOANNIS VELONIS – THE GAME (SMOKEY JOE)
  (music: tori amos: smokey joe)

  περιλαμβάνει φωτογραφίες και γρίφους του παιχνιδιού αλλά και φωτογραφίες εκτός του παιχνιδιού (δεν επαναλήφθηκε για να μην μπερδεύονται οι νέοι παίκτες, ποια είναι στοιχεία του παιχνιδιού και ποια όχι)

  3. ΕΠΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ IOANNIS VELONIS THE GAME Οι Γρίφοι
  (music: melody gardot: the lesson)

  Οι φωτογραφίες είναι από 1 επίσημο video-trailler που δόθηκε για την σειρά στην αρχή του παιχνιδιού. Στο video αυτό γίνεται μια απόπειρα σκιαγράφησης του ψυχολογικού προφίλ και των πιθανών εμπειριών και βιωμάτων του Βελόνη, συγκεντρώνοντας τα σχετικά πορίσματα μετά από σύσκεψη της επίλεκτης ομάδας των 3 Σωματοφυλάκων και του Ντ’ Αρτανιάν που παρακολουθούν το παιχνίδι από απόσταση αναπνοής.

  4. ΕΠΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ THE GAME (Lullaby των 6 Κλειδιών – Intro)

  (music: Silent Hill, Room of Angels, Lullaby… Εξαιρετική μουσική, ευχαριστώ την Litsa Sterp για την ευρηματική μουσική της πρόταση που έδωσε 1 άλλη διάσταση στο video)
  Στο video αυτό γίνεται για πρώτη φορά 1 προσωπική αναδρομή σε όλες τις φωτογραφίες που είναι σχετικές με το παιχνίδι, με τη σειρά που επιλέχτηκαν να παρουσιαστούν, καθώς και κάποιοι από τους γρίφους. Γίνεται δηλαδή μια σύντομη παρουσίαση του παιχνιδιού για όποιον δεν το γνωρίζει και θέλει να πάρει 1 ιδέα σχετικά με το τι είναι το παιχνίδι. Μία μικρή νύξη για όσα διαδραματίζονται σε πραγματικό χρόνο 24 ώρες το 24 ώρο σε όλα τα μέρη του facebook που είναι συνδεδεμένα με το παιχνίδι.
  (Προφανώς και κάθε video πραγματεύεται μέχρι τη στιγμή της δημιουργίας του τις εξελίξεις, καθώς προστίθενται συνεχώς νέα στοιχεία που μπορεί να ανατρέψουν το παιχνίδι εντελώς, ή να του δώσουν 1 διαφορετική τροπή ή οπτική γωνία. Επίσης κάθε video εκφράζει την προσωπική ματιά του δημιουργού και δεν είναι σε καμία περίπτωση η επίσημη ερμηνεία ή παρουσίαση του παιχνιδιού)

  6. ΕΠΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ THE REQUIEM GAME (6 κλειδί)

  (music requiem for a dream: clint mansel)
  Το τελευταίο μέχρι στιγμής video, που παρουσιάζει το παιχνίδι σε σκέψη και σύλληψη. Τι κρύβεται πίσω από τους γρίφους… Εκφράζοντας και πάλι μια ανεπίσημη προσωπική ματιά στο παιχνίδι. Το πλέον ατμοσφαιρικό και αγαπημένο.

  Ελπίζω να τα απολαύσετε… και να τα παρακολουθήσετε όπως και της φίλης blacky fos. Φυσικά υπάρχουν πολλά ακόμα και 1 απλή αναζήτηση στο youtube θα σας πείσει για αυτό…

  Εσάς ποιο είναι το αγαπημένο σας;

 22. ΠΟΡΘΟΣ says:

  Μερικές μέρες ξυπνάω με τα μυαλά στα κάγκελα…Κοιτάζω τριγύρω…Και αναρωτιέμαι…ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ είμαι ρε φίλε??? Δηλαδή έλεος! Φτιάχτε ρε ένα διαστημόπλοιο να μας πάει σε κανά καλύτερο πλανήτη. Εδώ είναι όλοι….τρελοί… (Σςςς…δεν το μαρτυράνε όμως)

 23. ΠΟΡΘΟΣ says:

  Η αλήθεια φοράει μάσκες. Ποτέ δεν την είδαμε κατάματα. Πόσοι άραγε εκεί έξω είναι φίλοι…και πόσοι στήνουν παγίδες? Σςςς….ψιθυρίζω ξανά…Μας κοιμίζουν με γλυκόλογα και φοβέρες. Είμαι μόνος. Ή μήπως όχι? Σκέψου. Είσαι μόνος? Άραγε….

 24. ΠΟΡΘΟΣ says:

  Ψάχνω να βρω τα σημάδια. Πάντα υπάρχουν σημάδια. Παντού σημάδια. Αλλά δεν είμαστε πάντα έτοιμοι να τα δούμε. Εσύ? Πόσα ανακάλυψες σήμερα? 😉

 25. ΠΟΡΘΟΣ says:

  Η ζωή είναι ένα τεράστιο carousel. Περιστρέφεται γύρω από τον άξονα της…μας στριφογυρίζει…μας ζαλίζει…μας μεθάει…Παιδιά μείναμε. Γεράσαμε παιδικά. Γελάμε. Γελάμε. Και όλο γυρίζει. Γυρίζει. Και κλαίμε. Και κλαίμε. Και όλο γυρίζει. Γυρίζει. Σταματήστε. Θέλω να κατέβω

 26. ΠΟΡΘΟΣ says:

  Σας ευχαριστώ για την συντροφιά και σήμερα. Η παραμονή μου ήταν μικρή το ξέρω…Αλλά ετοιμάζομαι…Παίξτε…Ψάξτε…Σκεφτείτε…Και αλήθεια…πείτε μου….πως με φαντάζεστε? Έχετε σκεφτεί ποτέ πως είμαι πραγματικά? (Δεν θα΄μαι πάντα γαλάζιος…Θα βάλω σύντομα και φώτο μου) 😉

 27. ΠΟΡΘΟΣ says:

  Καλημέρα! Γυρίζω σε σκοτεινά και φωτεινά δρομάκια να βρω την αγάπη που είναι ωκεανός.
  Σταγόνα είμαι εγώ. Σταγόνα είσαι εσύ. Αν δεν ενωθούμε ωκεανός δεν γίνεται. Ανάμνηση μένουμε μονάχα.

 28. ΠΟΡΘΟΣ says:

  Όνειρα γλυκά κατοικούν κάτω από πονηρά μάτια…και πονηρά όνειρα κάτω από γλυκά βλέμματα. Καληνύχτα σας….

 29. Blacky / Αραμης says:

  H δική μου λίστα με τα unofficial videos τα εφτιαξα κι εγω με αφορμή τους γρίφους του Ioannis Velonis για το παιχνίδι των ΕΠΤΑ ΚΛΕΙΔΙΩΝ. Και στα δικα μου videos μπορείτε να δείτε κάποια κομμάτια του παιχνιδιού, γρίφους του Βελόνη, και φωτογραφίες από το προφιλ της κ. Τσονάτου, που δημιουργήθηκαν ειδικά για το παιχνίδι. Τα videos είναι ερασιτεχνικά και για αυτό υπολείπονται σε τεχνική οπως ειπε και η Spark/Αθως, φτιάχτηκαν όμως με αγάπη για το παιχνίδι , και για τα ΕΠΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ .

  Τα videos παρατίθενται με χρονολογική σειρά δημιουργίας.

  1. ΕΠΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ – THE GAME
  01/10/2010

  περιλαμβάνει φωτογραφίες και γρίφους από τη μέχρι τότε εξέλιξη του παιχνιδιού

  2. ΕΠΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ – THE GAME PART 2
  05/10/2010

  περιλαμβάνει φωτογραφίες και γρίφους του παιχνιδιού, όπως επίσης ενα βιντεο της κ. Πέρσας Τσονάτου προς την ψυχολόγο κ. Εφη Κεραμμιδά με τιτλο ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ. Το εν λογω βίντεο βρίσκεται στο επισημο κανάλι των ΕΠΤΑ ΚΛΕΙΔΙΩΝ στο you tube.

  3. ΕΠΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ THE GAME PART 3
  12/10/2010

  περιλαμβάνει φωτογραφίες και γρίφους από τη μέχρι τότε εξέλιξη του παιχνιδιού

  4. ΕΠΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ IOANNIS VELONIS
  13/10/2010

  Στο video αυτό γίνεται αναφορα στο προφιλ του Ιωαννη Βελονη, και καποιοι απο τους γριφους.

  5. ΕΠΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ THE GAME ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΑΙΧΝΙΔΟΥ
  16/10/2010

  Ενα βιντεο που τολμησα να φτιαξω με τις οδηγιες του παιχνιδιου που διαβασα στο επισημο blog των ΕΠΤΑ ΚΛΕΙΔΙΩΝ https://eptakleidia.wordpress.com/oroixrisis/

  6. ΕΠΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ – ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ
  04/11/2010

  Μια γρηγορη ανασκοπηση με τους γριφους και τις φωτογραφιες της κ. Περσας Τσονατου από τη μέχρι τότε εξέλιξη του παιχνιδιού.

  7. ΕΠΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ I.BEΛΟΝΗΣ Ανασκοπηση
  21/11/2010

  Μια δευτερη ανασκοπηση με τους γριφους και τις φωτογραφιες της κ. Περσας Τσονατου από την εξέλιξη του παιχνιδιού

  8. “ΕΠΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ” – Ε Ρ Χ Ο Ν Τ Α Ι –
  02/12/2010

  Τι βιντεο αυτο περιλαμβανει ενα γενικο προφιλ των ΕΠΤΑ ΚΛΕΙΔΙΩΝ, οπως επισης και το τραγουδι που εγραψε για τα ΕΠΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ η Ελενη Καρβελη, σε μουσικη Κωστα Ψάλλα.

  9. ΕΠΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ Τhe Game PART4
  04/12/2010

  Περιλαμβανει τους γριφους και τις φωτογραφιες της κ. Περσας Τσονατου από την εξέλιξη του παιχνιδιού

  10. Τα Επτά Κλειδιά έρχονται. Γίνε κομμάτι τους
  06/12/2010

  Τι βιντεο αυτο περιλαμβανει ενα γενικο προφιλ των ΕΠΤΑ ΚΛΕΙΔΙΩΝ, οπως επισης και το τραγουδι που εγραψε για τα ΕΠΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ η Ελενη Καρβελη, σε μουσικη Κωστα Ψάλλα, όπως επίσης ενα βιντεο της κ. Πέρσας Τσονάτου προς την ψυχολόγο κ. Εφη Κεραμμιδά με τιτλο ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ. και ενα βιντεο με τον χαρακτήρα του παιχνιδιου Ιωαννη Βελονη.Τα εν λογω βίντεο βρίσκονται στο επισημο κανάλι των ΕΠΤΑ ΚΛΕΙΔΙΩΝ στο you tube.

  11.”ΠΕΡΣΑ ΤΣΟΝΑΤΟΥ” – ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟΣ-
  14/12/2010

  Τι να πω εγω τωρα για αυτο το βιντεο που εφτιαξα. Ειναι πολυ φτωχες οι λεξεις. Προσπαθησα οσο διαρκει το καταπληκτικο τραγουδι της Barbara Streizant ” Ενα Αστερι Γεννιεται ” να προβαλλω τις μεχρι σημερα δουλειες του δικου μας Αστεριου της Δημιουργου και Σεναριογραφου των Επτα Κλειδιων κ. Πέρσας Τσονάτου.
  Οι 3 Σωματοφυλακες κι εγω προσωπικα ευχομαι μια μεγαλη επιτυχια στα Επτα Κλειδια, και να εχω την τιμη να συνεχιζω το εν λογω βιντεο μου και με πολλες μελλοντικες σειρες. Καλη Επιτυχια στην κ. Πέρσα Τσονάτου και σε όλο το Team των Επτά Κλειδιών.

  12. ΕΠΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ Τhe Game Part5
  19 /12/2010

  Αυτο το βιντεο ξεκιναει μ’ ενα βιντεο της κ. Πέρσας Τσονάτου – με τίτλο Πριν την δημιουργια το οποιο βρισκεται στο επισημο καναλι των ΕΠΤΑ ΚΛΕΙΔΙΩΝ στο you tube. Επισης το βιντεο μου περιλαμβανει τους μεχρι σημερα τελευταιους γριφους και φωτογραφιες της κ.Πέρσας Τσόνατου.

  Αυτα ήτανε τα μεχρι σημερα βιντεο, που εφτιαξα με πολυ μερακι και αγαπη για τα ΕΠΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ. Τα αγαπω εξισου ολα τα βιντεο, και δεν μπορω να ξεχωρισω καποιο ως καλυτερο.

 30. ΠΟΡΘΟΣ says:

  Λευκές νύχτες ανάμεσα σε κουραμπιέδες και μελομακάρονα. Πάχυνα πάλι… Ο απολογισμός του χρόνου με αφήνει με αρκετά λάθη…αρκετή γνώση…και όχι αρκετή ικανοποίηση… Not yet… Έχουμε πολλά να κάνουμε το 2011…

 31. ΠΟΡΘΟΣ says:

  Και φέτος….πάλι άλλα θα σου λέω, άλλα θα εννοώ… Θα λέω πως φταίω, όταν δεν φταίω, τον ένοχο στα μάτια σου να δω. Και φέτος, άλλα θα φωνάζω κι άλλα θα έχω ψιθυρίσει, θα λέω πως φταις, όταν δεν φταις, την ενοχή στα μάτια μου να δεις. Φέτος και πέρσι, του χρόνου και πάντα, μονάχα με τα μάτια θα σου αποκαλυφθώ. Κι έτσι κι εσύ όπως κι εγώ…

 32. ΠΟΡΘΟΣ says:

  Τι κάνει μιαου – μιαου – μιαου στα κεραμίδια? Ο Γατόνης! Μιαου!

 33. ΠΟΡΘΟΣ says:

  Σας ευχαριστώ όλους πολύ για τις ευχές σας. Κρατάω την κάθε μία με ευλάβεια και την αφήνω ελεύθερη στο φως και τον άνεμο να επιστρέψει στον καθένα σας ακόμη πιο δυνατή και όμορφη. Οι ευχές είναι η δύναμη μας. Όλων μας. Εξάλλου τι άλλο μας απέμεινε εκτός από μια χούφτα ελπίδα και ένα νεογέννητο χαμόγελο? Να είστε όλοι καλά. Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζετε!

 34. ΠΟΡΘΟΣ says:

  Η ζωή δεν είναι άσπρο και μαύρο. Μπορεί να γίνει και γαλάζιο. Velonis speaking. 😉

 35. ΠΟΡΘΟΣ says:

  Η αγαπημένη μου είναι ανάμεσα σας. Την αγαπάω. Και αφού είναι κάπου εκεί.. Έτσι απλά…Σας αγαπάω. Αυτός είναι ο μόνος λόγος ύπαρξης μου. Η αγάπη μου, που χάθηκε στο πλήθος και το πλήθος που έγινε η αγάπη μου. Να προσέχετε εκεί έξω. Οι καιροί είναι άγριοι. Να προσέχετε ο ένας τον άλλον. Όχι βιαστικά. Απλά. Κι ειλικρινά.

 36. ΠΟΡΘΟΣ says:

  Θωμά είσαι σπίτι? Γιατί σε παίρνω και μιλάει……

 37. ΠΟΡΘΟΣ says:

  Φεύγω για την ώρα. Σας χαιρετώ..και να θυμάστε…Τα φίδια τα εκτρέφουμε πάντα είτε από ανοησία είτε από φόβο στον κόρφο μας. Ποτέ δεν είναι πιο μακριά. Καλή σας ημέρα!

 38. ΠΟΡΘΟΣ says:

  Μερικές φορές χρειάζεται θράσος για να πετύχεις, αλλά πάντα θα χρειάζεται θάρρος να αποτύχεις.

 39. ΠΟΡΘΟΣ says:

  “Και τι δεν κάνατε για να με θάψετε, όμως ξεχάσατε πως ήμουν σπόρος.”

 40. ΠΟΡΘΟΣ says:

  Θα μαγειρέψω απόψε! Έχω κιμά, κρέμα γάλακτος, πατάτες, ρύζι, τριμμένο τυρί και κάτι μπαχαρικά. Καμιά ιδέα κανείς? Συνταγές δεκτές. (Επίσης βάλτε μου κανένα τραγουδάκι να κάνω κέφια στο μαγείρεμα) 😉

 41. ΠΟΡΘΟΣ says:

  Μόνικα Μπελούτσι! Θεά! (θα της ζητήσω να με παντρευτεί) !

 42. ΠΟΡΘΟΣ says:

  “Αυτή η γειτονιά είναι για όλους μας ένα κλουβί, κανείς δε ζει αληθινά αυτό που θα θελε να ζει, γιατί το όνειρο είναι μια στιγμή και όλες οι άλλες οι στιγμές απελπισία … “

 43. ΠΟΡΘΟΣ says:

  Η ερώτηση της ζωής μας θα είναι πάντα αυτή : “Θες να ξέρεις την αλήθεια ή να είσαι ευτυχισμένος”?

 44. ΠΟΡΘΟΣ says:

  Είμαστε το ψέμα της αλήθειας μας…. Καληνύχτα σας!

 45. ΠΟΡΘΟΣ says:

  Ωχ Αμαν! Γιατί τα πεντοχίλιαρα γίνηκαν ευρουδάκια…Τα χάνουμ’ με τη σέσουλα, μας στέλνουν “ραβασάκια” ! Ωχ Αμάν!

 46. ΠΟΡΘΟΣ says:

  Δεν είμαι Θεός. Το ούρλιαξα κάποτε. Μα αν ήμουν Θεός, τίποτα από όσα συμβαίνει δεν θα άφηνα να συμβεί. Ξέρεις, λένε πως οι θεοί αυτοκτόνησαν. Άφησαν τα κλειδιά στην πύλη του παραδείσου και επέστρεψαν στη γη για τιμωρία. Όχι δεν είμαι Θεός. Αλλά αν ήμουν, θα ζωγράφιζα στα πρόσωπα σας χαμόγελα, θα γέμιζα τις χούφτες σας φρέσκα ροδοπέταλα….

 47. ΠΟΡΘΟΣ says:

  Κάποιες νύχτες θα νιώσεις μόνος, άδειος, κάποιες νύχτες θα θυμηθείς όσα ξέχασες, όσα άφησες πίσω, κάποιες νύχτες θα κλάψεις για όσα δεν έφτασες ποτέ. Εκείνες τις νύχτες μην φοβηθείς… Είμαστε κι άλλοι…Πολλοί…Απλά δεν παραδεχόμαστε την μοναξιά μας. Να μας φωνάξεις φίλε. Και αν δεν μας βλέπεις, στρέψε τον βλέμμα προς τον ουρανό. Κάποιο αστέρι θα σ’ακούσει. Και θα μας το ψιθυρίσει…. Μ’ακούς?

 48. ΠΟΡΘΟΣ says:

  Αγάπη μου, αν είσαι εκεί έξω, αν με διαβάζεις τις νύχτες κρυφά… Αν υπάρχεις ακόμη όπως σε άγγιξαν οι άκρες των δαχτύλων μου…Πρέπει πια να το μάθεις.. Δεν ήσουν ποτέ ο μεγάλος μου έρωτας. Ήσουν η μοναδική μου αγάπη. Κι ίσως να μην φτάσαμε ποτέ στον παράδεισο που ονειρευτήκαμε. Σίγουρα όμως ταράξαμε την κόλαση. Να με θυμάσαι που και που. Ξέρεις, όλα για σένα γίνονται. Πάντα για όσα χάνουμε γινόμαστε κάτι..

 49. ΠΟΡΘΟΣ says:

  Καλημέρα! Έχω μία ανακοίνωση για όσους με ρώτησαν ποιος είμαι και γιατί κρύβω το πρόσωπο μου….Σύντομα θα με δείτε…στα ΕΠΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ μέσα από το κανάλι του ΣΚΑΙ…. Καλό σας μήνα! Και να θυμάστε πως η ζωή είναι ένα αλλόκοτο και μοναδικό παιχνίδι. Δεν είναι απαραίτητο να είμαστε πάντα τα πιόνια…Μπορούμε να γίνουμε το ζάρι και να φέρουμε τα πάνω κάτω… 😉

 50. ΠΟΡΘΟΣ says:

  Μήπως θα έπρεπε εκτός από το like να υπάρχει και ένα ρημαδό-dislike??? Ένα wtf ίσως? To facebook αντιγράφει την ζωή. Μπορείς πάντα να πεις ότι κάτι σου αρέσει, αλλά δεν υπάρχει επιλογή να δείξεις ότι κάτι δεν σου αρέσει. 😉

 51. ΠΟΡΘΟΣ says:

  Μέρα των ερωτευμένων βγάλανε…Μέρα των κερατωμένων πότε θα βγάλουνε??? Να βγούμε να το γιορτάσουμε βρε αδελφέ! Εξάλλου για ένα κούτελο ζούμε…κι ας μας το έχουνε λερώσει… 😉

 52. ΠΟΡΘΟΣ says:

  Μου αρέσουν οι έξυπνες γυναίκες, που ξέρουν να κρύβουν την εξυπνάδα τους, χωρίς να φαίνονται ανόητες.

 53. ΠΟΡΘΟΣ says:

  Είμαι γαλάζιος, αλλά δεν είμαι ο γαλάζιος σου πρίγκιπας. (Κι άλλωστε δεν ξέρω και καμιά πριγκίπισσα..) 😉

 54. ΠΟΡΘΟΣ says:

  Αν σου πουν ότι είναι δύσκολοι καιροί…Θύμισε τους ότι μπορείς να γίνεις ΤΥΦΩΝΑΣ. Μην συμβιβαστείς με τίποτα λιγότερο απ’ότι είσαι ικανός να πετύχεις. Κι αν δεν είναι σήμερα η μέρα σου….πάρε φόρα…θα είναι η αυριανή….και αν όχι…πάρε κι άλλη…κάποια απ’αυτές θα είναι η δική σου στιγμή. 😉

 55. ΠΟΡΘΟΣ says:

  Δημιουργέ το Πέρασμα σου είναι το Σκαλοπάτι όσων Ονειρεύονται.

 56. ΠΟΡΘΟΣ says:

  «Ολη η ύπαρξη μιας γυναίκας είναι ένα μυστικό που πρέπει να μείνει κρυφό»
  Karen Blixen

 57. ΠΟΡΘΟΣ says:

  Πέρασα ώρες, μέρες, αιώνες, μόνος και πικραμένος, κλαίγοντας, ψάχνοντας λύσεις. Έκλεινα πληγές, μου άνοιγαν άλλες. Μάθαινα αλήθειες, νέα ψέμματα μου κάρφωναν πισώπλατα. Κι είπα εντάξει. Και έσκυβα το κεφάλι. Ώσπου τα πήρα και τρελάθηκα και κάτσανε όλοι σούζα αδελφάκι μου! Τρε λαί νο μαι!

 58. ΠΟΡΘΟΣ says:

  Τρελαίνομαι λέμε τρελαίνομαι!

 59. ΠΟΡΘΟΣ says:

  Ερώτηση παίδες : Μασάει η κατσίκα ταραμά? Απάντηση παίδες: Μπεεεε! Όχι λέμε. Ούτε κι η γάτα σπινιάρει στα γιαούρτι. Όσοι μπερδεύονται, δεν μας ξέρουν καθόλου καλά. Να γελάτε ρε! Ο κόσμος είναι για χαστούκια αλλά δεν μασάμε! 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s