Τα 7 ενεργειακά κέντρα του Τσάκρα


(Από Ζωή Καλμανίδου) :

Μετά την κατηγορία της δολοφονίας να τους ακολουθεί πήραν την απόφαση να δράσουν συλλογικά για να βρουν τον δολοφόνο. Με τις αμφιβολίες και τους φόβους που κρατούσε ο καθένας μέσα του αποφάσισαν να απευθυνθούν σε κάποιο άτομο με μεταφυσικές ιδιότητες, ένα μέντιουμ.
Έτσι βρέθηκαν στο δωμάτιο μιας ηλικιωμένης γυναίκας και οι εφτά τους. η γυναίκα που τους υποδέχτηκε με χαμόγελο παρότι οι περισσότεροι την κοιτούσαν αποδοκιμαστικά και τους οδήγησε στο γραφείο της.
Ο ένας από αυτούς θέλοντας να δείξει ακόμα περισσότερο την αντίθεση του σε όλα αυτά βρήκε καλή ευκαιρία να διακωμωδήσει την όλη φάση.
«δεν περίμενα να σας δω με ταγιέρ. Πιο πολύ θα σας ταίριαζε μια πολύχρωμη ενδυμασία και μαντήλι στο κεφάλι. Και είναι δυνατόν να μην υπάρχει έστω μια κρυστάλλινη μπάλα εδώ μέσα; Ομολογώ πως απογοητεύτηκα.»
«εσύ μάλλον είσαι το τρίτο τσάκρα» του είπε χαμογελώντας.»
«τι εννοείται;» ρώτησε η κοπέλα
«ξέρω γιατί είστε εδώ. Είχα διαισθανθεί ότι θα ερχόσασταν και είμαι έτοιμη να σας δώσω κάποιες απαντήσεις. Δυστυχώς όμως δεν τα ξέρω όλα»
Τους πρότεινε να καθίσουν και εκείνοι κάθισαν στα βελούδινα έπιπλα της.
«ο λόγος που ήσασταν εσείς εκεί πέρα είναι γιατί καθένας από εσάς έχει κάτι το ξεχωριστό που δεν το έχει κάποιος άλλον ανάμεσα σας και όλα τα κομμάτια σας συμπληρώνουν κάτι μεγαλύτερο. Το ΤΣΑΚΡΑ.
Κοιτάχτηκαν μεταξύ τους όμως κανείς δεν θέλησε να τη διακόψει κι έτσι αυτή συνέχισε.
«Το Τσάκρα αποτελείται από εφτά ενεργειακά κέντρα, το πρώτο έχει να κάνει με το φαγητό και την ασφάλεια» και κοίταξε τον έναν από αυτούς που ήταν αρκετά παχουλός και δούλευε σε εταιρεία security
«το δεύτερο έχει να κάνει με το σεξουαλικό κομμάτι» και κοίταξε την κοπέλα που κανείς δεν ήξερε μια πολύ σεξουαλική πλευρά της ζωής της που ήταν και ο λόγος που βρέθηκε σε εκείνο το κτίριο.
«το τρίτο έχει να κάνει με τη δυναμικότητα, την διάθεση για επιβλητικότητα και ανάκτησης ελέγχου» είπε κοιτώντας τον άντρα που της είχε μιλήσει προηγουμένως.
«το τέταρτο έχει να κάνει με την αγνή ψυχή, το ρομαντισμό και την καλή καρδιά» και έδειξε την μακρυμάλλα κοπέλα με το δάχτυλο της κοιτώντας την συμπονετικά σαν να ήξερε τη ζωή της.
«το πέμπτο τσακρα είναι το τσάκρα του λόγου, των δημοσίων σχέσεων αν θέλετε, της επικοινωνίας» και είδε τον κύριο με το κουστούμι που ανακάθισε στη θέση του.
«το έκτο έχει να κάνει με τη διαίσθηση και το ένστικτο και το έβδομο με την καλλιέργεια του πνεύματος.»
Πλησίασε στον υπολογιστή της και τους έδειξε μια εικόνα με έναν τροχό.
«αυτό είναι το Τσάκρα»

Advertisements
This entry was posted in ΙΣΤΟΡΙΕΣ για ΣΕΝΑΡΙΟ, ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΑΡΘΡΑ. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s