Ο Μυστήριος Αριθμός 7


(Από Βασίλη Vsk) :

Ο Θοδωρής(=7 γράμματα) εκ γενετής είχε πάνω στο μπράτσο του ένα περίεργο σημάδι. Πολλοί μπορούσαν να το διακρίνουν αλλά λίγοι κατόρθωναν να καταλάβουν τι συμβόλιζε. Για τον Θοδωρή ο αριθμός εφτά ήταν ένας απλός αριθμός όπως όλοι οι άλλοι. Πολλές φορές κατά την διάρκεια της καθημερινότητας τις ζωής του τού συνέβαιναν διάφορα γεγονότα που χωρίς να το καταλαβαίνει συνδέονταν με τον αριθμό εφτά, πάντα όμως με θετική επίδραση για αυτόν.
Μια μέρα και ενώ βρισκόταν στην δουλειά του ήταν καθισμένος στην καρέκλα του γραφείου του. Εκείνη την στιγμή πέφτει στα χέρια του τυχαία ένα διαφημιστικό μιας εταιρίας που έχει γραφείο συμβουλευτικής και υποστήριξης. Ο Θοδωρής χαμογέλασε και το άφησε σε μια άκρη του γραφείου του λέγοντας ‘’Μια χαρά είμαι, έχω την δουλίτσα μου, χαρούμενος είμαι με την ζωή μου ‘’.
Μετά από ένα μήνα ο Θοδωρής απέκτησε ένα μεγάλο πόθο, το πόκερ. Άρχισε να ασχολείται μανιακά με αυτό. Όλοι του λέγανε πως δεν πρέπει να ασχολείται με τέτοια επικίνδυνα παιχνίδια γιατί η επιτυχία με την αποτυχία είναι πολύ κοντά. Μετά από λίγο καιρό ο Θοδωρής είχε καταλήξει να κάθετε στο γραφείο της δουλειάς του και να σκέφτεται πως θα βρει τα χρήματα που χρωστούσε. Ωστόσο, ένα πολύ σημαντικό στοιχείο ήταν πως όλα τα χρήματα που έχασε τα έχασε σε μια παρτίδα όταν είχε στα χέρια του δυο εφτάρια….. Και οι πιθανότητες ήταν τεράστιες για να νικήσει και έτσι αποφάσισε να παίξει όλα τα χρήματα του τα οποία είχε δανειστεί. Όμως ο μυστήριος αριθμός εφτά ενώ μέχρι εκείνη την στιγμή του είχε πάντα θετική επίδραση στην ζωή του, ξαφνικά άλλαξε και τον ‘’έκανε’’ να χάσει όλα τα χρήματα του. Λοιπόν ενώ καθόταν στο γραφείο του πέφτει στο μάτι του το διαφημιστικό που είχε παρατήσει πριν καιρό πάνω στο γραφείο του… και αποφασίζει να πάει μήπως και τουλάχιστον χαλαρώσει λίγο πνευματικά… το ραντεβού ήταν εκείνο το βράδυ στις 7 με μήνα Ιούλιο (07)… και κάπου εδώ αρχίζει το μυστήριο….

Advertisements
This entry was posted in ΙΣΤΟΡΙΕΣ για ΣΕΝΑΡΙΟ, ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΑΡΘΡΑ. Bookmark the permalink.

One Response to Ο Μυστήριος Αριθμός 7

  1. Stitch says:

    επίκαιρο, όλοι πόκερ παίζουν 😛

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s