Καλώς ορίσατε!


Όταν όλα γύρω μας προχωρούν, εμείς γιατί να μένουμε στάσιμοι? Το ζητούμενο είναι να πάμε την τηλεοπτική ψυχαγωγία ένα βήμα πιο κάτω. Εκεί που οι τηλεθεατές από παθητικοί δέκτες, μεταλλάσσονται σε ενεργούς δημιουργούς. Η δημιουργικότητα και το ταλέντο κρύβεται μέσα στον καθένα μας. Καιρός να της δώσουμε το έδαφος να αναπτυχθεί.

Η βασική μας ιδέα είναι η δημιουργία μιας interactive σειράς που θα διαμορφωθεί αρχικά από τους fans και που στην συνέχεια θα αλληλεπιδρά μαζί τους. Μιας διαδραστικής σειράς που θα εμπνέει το κοινό της και που θα εμπνέεται από αυτό. Που θα επιτρέψει τελικά σε όλους, να προσθέσουν εκείνη την μικρή ή μεγάλη λεπτομέρεια που θα κάνει τη διαφορά και που θα ξεδιπλώσει το ταλέντο τους.

Αν και ξεκινήσαμε την πρώτη παρουσίαση της ιδέας μας πριν λίγες μόνο μέρες… σήμερα, που είναι η 5η ημέρα λειτουργίας του blog μας , προς μεγάλη μας έκπληξη διαπιστώνουμε οτι έχουμε ήδη 6000 αναγνώσεις και πάνω από 1300 μέλη στο facebook! Έχουν φτάσει επίσης, οι πρώτες αιτήσεις για casting και δεκάδες δικές σας ιστορίες!!

Είναι μεγάλη μας χαρά, το να μας επιβεβαιώνετε όλοι εσείς οτι σας ενδιαφέρει το project που ετοιμάζουμε. Καλωσορίζουμε όλα τα μέλη και ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας!

GET INVOLVED!

Advertisements
This entry was posted in EPTAKLEIDIA TEAM:, WELCOME!. Bookmark the permalink.

3 Responses to Καλώς ορίσατε!

  1. kleoniki says:

    Kalispera!!pws tha mporousa ki egw na summetexw stin exeliksi tis seiras?

  2. lena tina says:

    geia…..9 i8ela k gw na summetexw…pws mporw??

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s